Dit zeggen onze klanten over ons

"Dit is waar je als opleiding van droomt: een groep die elkaar vindt, ziet, versterkt en die verbonden blijft. Over de groep: Lef: ze stapten in tijdens de coronacrisis, zagen de kans en voelden de noodzaak. Vindingrijk: ze creëerden stages en ruimte om te werken. Gul: ze deelden mogelijkheden – zoals stageplekken – met elkaar. Ondernemend: samenwerking onder een eigen naam, back-up voor en van elkaar. Rijk: veel gedifferentieerde ervaring toen ze instroomden in de opleiding en daardoor veel van elkaar geleerd; en een waardevol en uitgebreid gezamenlijk netwerk. Schoolvoorbeeld van 1 + 1 = 3."
Loes Wouterson
Mede-oprichter en opleider - Opleiding WWLA Acteur m/v in het Bedrijfsleven®
"De spelers van Act Impact waren betrokken, bevlogen en reageerden flexibel op het aanbod van de studenten. Super!"
Thijs Steenkamp
Docent Communicatie -Hogeschool van Amsterdam
"Bij het Bedrijfs Opvang Team Tatasteel vangen wij collega’s op na een ernstig incident. We bieden praktische hulp en helpen bij de eerste traumaverwerking. Om de reeds opgedane kennis te behouden, hebben we hiervoor de hulp ingeroepen van de trainingsacteurs van act-impact. We hebben deze dag veel geoefend en geleerd. De acteurs zijn professioneel en kunnen zich in een mum van tijd inleven in de situatie. Zeer leerzame dag gehad en voor herhaling vatbaar."
Mariëlle Huijg
Teamlead Recruitment - Tatasteel
"Ivor en Carol hebben de rol van verschillende stakeholders op zich genomen, zodat studenten konden oefenen met interactieve stakeholder processen. Zo heeft menig student geleerd met conflicterende belangen om te gaan in een veilige omgeving. Wanneer de studenten het werkveld betreden, hebben ze al wat ervaring op zak. Het was een positieve, leerzame dag. De trainingsacteurs van Act-impact zijn zeker een aanrader voor verschillende onderwijsactiviteiten!"
Esmee Bannenberg
Docent Kust- en Zeemanagement - Van Hall Larenstein
"In het kader van de maand van de Dienstverlening biedt gemeente Hollands Kroon medewerkers de mogelijkheid om te oefenen met ' lastige' gesprekken met trainingsacteur Linda: " Als projectleider Groene Warmte spreek ik regelmatig inwoners. Soms escaleert een gesprek en weet ik niet altijd hoe ik dit ten goede moet keren. Ik vond het fijn dat iemand mee keek naar mijn manier van communiceren. Uit het prettige en veilige voorgesprek wist Linda de situatie en persoon erg geloofwaardig neer te zetten. Door de treffende feedback werd ik gewezen op iets dat ik me niet realiseerde in mijn non-verbale gedrag. Erg nuttig. Dit houd ik zeker in gedachten."
Ferdinant Pronk
Projectleider Groene Warmte - Gemeente Hollands Kroon
"Maartje is een vakkundig acteur waarmee je snel kunt schakelen en die snapt wat de bedoeling is. Ze vertolkt haar rol levendig, geeft de gesprekspartner ruimte om te leren en presteren en is ook in haar feedback achteraf duidelijk en concreet. Kortom: een feest om mee te werken!"
Caren Alberts
Docent Communicatie -Hanzehogeschool Groningen
"Peter is een zeer bevlogen trainingsacteur waarmee je onderling ook nog eens erg prettig kunt samenwerken"
Marten Hofland
Docent Communicatieve vaardigheden - Hogeschool van Amsterdam