Wij zijn trainingsacteurs. 

Wij zijn levend oefenmateriaal, wij spelen om een ander te helpen bij het leerproces. Deelnemers kunnen (nieuw) gedrag op ons uitproberen om te ontdekken wat het effect ervan is.
Deelnemers krijgen de kans om “in het moment” te ervaren wat de impact is van bestaand gedrag, en kunnen in een veilige setting experimenteren met nieuw gedrag.
We kunnen ons snel inleven en geloofwaardig een simulatie neerzetten.

Je bent er van overtuigd dat Act Impact je training naar een hoger plan kan tillen?
Mooi. 

Zekerheid van kwaliteit

Alle acteurs hebben de hoogst gewaardeerde opleiding op dit gebied (WWLA) met succes afgerond. Onze kracht? Geloofwaardig spel en constructieve feedback in een positieve setting. 

Zekerheid van ‘show’

Mocht een van ons onverhoeds toch niet kunnen, dan bellen we een van de andere acteurs. The show will go on.

Zekerheid van een goede prijs

Act Impact is een netwerk dat redelijke prijzen hanteert. We hoeven geen directeur, planner, koffiezetapparaat of kantoorpand te bekostigen. What you see is what you pay.

Waarom wij?

Omdat we (bijna) alle modellen kennen die gangbaar zijn in de trainingswereld: van DISC, tot Belbin, tot Leary, tot LSD tot

Ons spel is ondersteunend aan de besproken theorie, we stellen ons dienstbaar op aan de trainer en de deelnemers, en we geven feedback die ertoe doet.

Heb je een klus of denk je na over de mogelijkheden?  Neem gelijk vrijblijvend contact met ons op. Omdat we een goed werkend netwerk zijn, denken we met je mee of  zorgen wij voor de juiste persoon op het juiste moment. Buiten de trainingen en simulaties om zien we elkaar regelmatig, zodat we elkaar blijven inspireren.

Je kunt ons inzetten bij:

  • Rollenspellen
  • Simulaties
  • Online trainingen via Zoom, Teams, ect.
  • Regietheater
  • Serious Gaming
  • Assessments