Wij zijn een netwerk van professionele trainingsacteurs met ervaring in het onderwijs en bedrijfsleven (zowel profit als non-profit). Door onze verschillende achtergrond en werkervaring zijn we inzetbaar op veel verschillende terreinen.

Erika Smit

Verplaatsen in zowel deelnemers als de situaties waarin zij terecht kunnen komen. Laagdrempelig en toegankelijk. Daar hou ik van! Door ruime ervaring in de zorgsector heb ik, naast mijn werk als trainingsacteur, veel ervaring opgedaan in complexe situaties. Ik word onder andere ingezet bij trainingen voor complexe gesprekken, klantenservice, crisissituaties, zorg- en onderwijsinstellingen en juridische zaken. Ook voor trainingen in het Engels bent u bij mij aan het juiste adres.

ERIKA SMIT

Ivor van der Laan

Afgestudeerd als gedragsbioloog kon ik er niet omheen: Leren doe je met je hele lijf - met je al je zintuigen, met emotie, humor en in beweging. Als trainingsacteur geef ik daar nu elke dag met volledige overgave handen en voeten aan. En dit is nog maar het topje van de ijsberg! Samen verleg ik dus graag de grenzen van het ervaringsgewijs leren. Op it moment ben ik werkzaam als trainingsacteur in het gevangeniswezen, bij de landelijke politieacademie, in zorginstellingen en in het bedrijfsleven.

IVOR VAN DER LAAN

Linda Dinkelman

Ruim 20 jaar werk ik als communicatieprofessional in verschillende functies bij de lokale overheid. Als woordvoerder, trainer en communicatieadviseur zet ik rollenspel in bij collega's en bestuurders om te ervaren hoe je met eenvoudige aanpassingen in je communicatie aanpak, een meer gewenst effect kunt sorteren. Leren door het te doen. Dat zet ik ook in als Trainingsacteur. Het geeft mij veel energie dat deelnemers met deze positieve ervaring op zak, met meer zelfvertrouwen en plezier hun dagelijkse praktijk weer instappen.

LINDA DINKELMAN

Irene Staats

Naast het trainingsacteren ben ik jeugdhulpprofessional op het gebied van bemiddelen tussen ouders in complexe scheidingssituaties. Mensen zitten daarbij hoog in hun emoties en ik coach de ouders om daarmee om te gaan en effectief met elkaar te communiceren. Trainingsacteren combineert mijn beide passies acteren en effectieve communicatie perfect. Ik werk nu met name als trainingsacteur op de politieacademie en binnen zorg en onderwijs. Trainingen op het gebied van gespreksvaardigheden en weerbaarheid sluiten goed aan bij mijn ervaring.

IRENE STAATS

Stefanie van Leersum

Ik werk als professioneel actrice in theater, film en televisie, en de afgelopen jaren heb ik mezelf doorontwikkeld tot coach en trainingsacteur. En dat past me goed! Mijn kwaliteit als speler inzetten voor de ontwikkeling van anderen geeft me energie. Ik vind het belangrijk om veiligheid te bieden aan deelnemers bij het oefenen van situaties en tegelijkertijd wil ik prikkelen tot nieuw gedrag.

STEFANIE VAN LEERSUM

Ron Knaken

Paul Jambers zou zeggen: “Overdag werkt Ron al jaren in de zakelijke / financiële wereld in een marketing-functie … maar daarbuiten is hij regelmatig trainingsacteur!” Ik krijg veel energie van trainingsacteren. Deze passie is begonnen door de liefde voor toneel. Ik vind het héérlijk om levend oefenmateriaal te zijn. Gedrag van de deelnemer beantwoorden met gespeeld gedrag. Waarbij het doel voor de deelnemer is om ander gedrag of een andere manier van communiceren te leren. In een veilige omgeving met geloofwaardig spel en duidelijke, begrijpelijk feedback. That’s me.

RON KNAKEN

Peter van Dijk

Decennialang werkte ik als uitgever en mediamaker en leidde ik meerdere bedrijven. De crisis rond corona zorgde ervoor dat ik anders ben gaan werken en heb ik – naast schrijven en adviseren - een van mijn oude liefdes opgepakt: acteren. In de rol van trainingsacteur heb ik veel plezier in het improviseren, maar krijg ik vooral energie van het ervarend leren.

PETER VAN DIJK

Cindy Eltink

Ik ben een allround HR Professional met een passie voor het trainingsacteren. Ik geloof dat je door te ervaren het beste leert, ik laat dan ook deelnemers op een laagdrempelige en veilige manier experimenten met nieuw opgedane kennis en gedrag. Ik werk als trainingsacteur in het bedrijfsleven en in het onderwijs, ik word veel ingezet bij leiderschapstrainingen, gespreksvaardigheden trainingen en assessments.

CINDY ELTINK

Marijke Schellinger

Mensen in hun kracht zetten en ontwikkelen is het mooiste wat er is! Die ervaring heb ik als jobcoach en reïntegratieconsulent, waarin in gewerkt heb met diverse doelgroepen in het bedrijfsleven, maar ook als duurzame inzetbaarheidsadviseur in de Bouw & Infra sector. Als trainingsacteur mogen bijdragen aan het leerproces van de ander, in het oefenen met nieuw gedrag sluit hier naadloos bij aan. Wanneer zien we elkaar bij een training?

MARIJKE SCHELLINGER

Maartje de Vries

Als professional, in de rol van coach, trainer of leidinggevende, heb ik altijd de drive om mensen te laten floreren. Leren, experimenteren en groeien helpt daarbij en is soms zelfs echt nodig. Als trainingsacteur ondersteun ik dit leren met levensecht spel en feedback waar je wat mee kan. Mijn spel kenmerkt zich door een passende mix van uitdagen en ondersteunen. Zodat het leren niet alleen inspanning vraagt, maar ook plezier brengt.

MAARTJE DE VRIES

Carol Waridie

Een cursist de kans geven om “in het moment” te ervaren wat de impact is van bestaand (effectief) gedrag. Haar/hem in een veilige setting laten experimenteren met nieuw gedrag. Geweldig om als trainingsacteur ingezet te worden als levend oefenmateriaal en om een bijdrage te mogen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van een cursist. Ruim 25 jaar werkervaring in het Human Resources-vak is een mooie en rijke aanvulling op de rol van Trainingsacteur.

CAROL WARIDIE